Miértj jó a tél?

A telet általában kevesen szeretik. Hideg is van, a fiataloknak vizsgaidőszak és iskola nehezíti az életét, az autósok utálják a csúszós utak miatt, és ilyenkor vagyunk igazán hízásra hajlamosak. Azonban a télnek igazából van jó oldala is!

Csinálhatunk hóangyalt!

Meg hógolyót! Meg hóembert! Meg hóvárat! Igazából, ha leesik az első nagyobb mennyiségű hó, akkor csak a képzeletünk szabhat annak határt, hogy mit csinálunk belőle. Egy kis hólapátolással pedig komoly kalóriákat lehet elégetni!

es-136937-snow-angel3.jpgKép forrása:http://www.deannepacis.com

 

Filmmaratont tarthatunk

Ha kint hideg van, igazából kevés az olyan fanatikus, aki kétszer körbefutja a Margitszigetet. Hívjuk össze a barátokat, vagy bújjunk össze a párunkkal, és tartsunk filmmaratont. Egy brutális Gyűrűk ura vagy egy Keresztapa trilógia egész napi elfoglaltság.

363381-9-1286041995941.jpgKép forrása:https://www.voeblogg.no

 

Forró zuhany minden mennyiségben!

Az mindenkinek meg van, hogy mennyire jó érzés hazaérkezés után beállni a meleg zuhany alá és csak folyatni magunkra a meleg vizet? Ha ezért fizetni kéne, simán feltörném a malacperselyem! Ráadásul egy forró illóolajos vagy habos fürdő felér egy fél orgazmussal.

too_hot_shower_by_buffoo.jpgKép forrása:http://fc08.deviantart.net

 

Azok a kandalló előtt eltöltött pillanatok...

Nincs is annál romantikusabb, mint leheveredni a kandalló elé egy bögre forralt borral, és kedvesünkkel együtt bámulni a tüzet és hallgatni a ropogását. Bármelyik rendező megirigyelhetné ezt a pillanatot (gyanús, hogy ezért van olyan sok romantikus filmben kandalló). Birkaszőrrel kiegészítve mesébe illő!

img_1326_1.jpgKép forrása:http://www.artament.com